FAG-lagers

Bent u op zoek naar een betrouwbare FAG-lagers?
Met onze jarenlange ervaring zijn wij uw specialist. Neem snel contact met ons op.

Landelijke verzending
Kostenloze bezorgservice in de regio
Geen orderkosten voorraadartikelen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar FAG-lagers? Bij Ebele Schiedam helpen wij u graag. Wij zijn dé groothandel op het gebied van lagers en lagergereedschappen. Ebele Schiedam is dealer van alle type lagers van de merken FAG en INA, welke beide onderdeel zijn van de Schaeffler groep. Aangezien wij in Nederland individueel geautoriseerd dealer zijn van deze lagers, zijn wij altijd in staat snel de juiste lagers te leveren. In de meeste gevallen direct uit eigen voorraad, maar zo nodig maken wij ook gebruik van de wereldwijde voorraden van de Schaeffler fabrieken. Kortom bij ons bent u altijd verzekerd van de gewenste FAG-lagers.

FAG-lagers
FAG-lagers offerte

Wij zijn uw leverancier voor FAG-lagers

Ebele Schiedam levert naast FAG-lagers ook lagers van de merken INA, SKF, NTN, SNR, TIMKEN, NSK en ZEN. Om de montage en demontage van uw lagers gemakkelijker te maken, leveren wij ook diverse inductieverwarmers en lager montagesets van SKF, FAG, BETEX en KUKKO. Daarnaast leveren wij vrijwel alle lagertypes. Denk hierbij aan kogellagers, rollagers, glijlagers, kegellagers, tonlagers, cilinderlagers, taatslagers, wentellagers, naaldlagers en complete lagerblokken. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor lagers. Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor uw FAG-lagers.

Ruim assortiment

Daarnaast bieden wij een zeer compleet assortiment van lineairtechniek. Ook als uw een versnellingsbak van uw auto’s wilt reviseren, hebben wij vele lagers en afdichtingen voor u op voorraad. Naast lagers leveren wij ook lager monitorsystemen, zoals de FAG SmartCheck. Hiermee voorkomt u onverwachte uitval en onnodige schade aan uw lagers en systemen. Ook bieden wij inductieverhitters, lagertrekkers, lagervet en lager montagesets, waarmee montage en demontage van lagers een stuk gemakkelijker is.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze FAG- lagers of één van onze andere producten? Neem contact met ons op. Weet u al welk product u nodig heeft? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor uw FAG-lagers. Onze medewerkers staan voor u klaar met de juiste service. In de meeste gevallen heeft u binnen 24 uur een reactie. Wilt u meer informatie of een passend advies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)10 426 43 54. Of stuur een e-mail naar info@ebele-schiedam.nl.

  *: verplichte velden

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerkingen

  Bekijk ook eens:                                                                               

  Lagers offerte | Leverancier in aandrijftechniek | Leverancier afdichtingen