INA-lagers

Bent u op zoek naar een betrouwbare INA-lagers?
Met onze jarenlange ervaring zijn wij uw specialist. Neem snel contact met ons op.

Uitgebreid aanbod
Professioneel advies
Flexibele service na bedrijfsuren

Op zoek naar een groothandel voor het bestellen van uw INA-lagers? Dan zit u hier goed. Als grootste individueel geautoriseerde INA (Schaeffler) dealer in Nederland, zijn we al sinds 1994 actief in de lager- en aandrijftechnieken. Wij voorzien vele bedrijven van betrouwbare materialen en onderdelen. De producten van INA en FAG vormen een belangrijk aandeel in ons aanbod. Daarnaast bieden wij nog vele andere merken lagers zoals SKF, NTN, SNR, TIMKEN, NSK en ZEN. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor al uw vragen over verschillende soorten lagers. Wilt u direct uw INA-lagers bestellen? Plaats dan uw bestelling of vraag een offerte aan.

INA-lagers
INA-lager

Wij bieden een uitgebreid assortiment INA-lagers

Bij Ebele Schiedam, de technische groothandel van Nederland, hebben wij een ruim assortiment INA-lagers en overige merken lagers. Van deze precisielagers en andere soorten hebben wij de meeste soorten en typen op voorraad. Door onze korte communicatielijnen als Schaeffler dealer is het ook mogelijk u buiten onze eigen voorraad snel te voorzien van het gewenste lagergereedschap. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de juiste producten. Daarnaast bieden wij ook een gratis bezorgservice in Rotterdam en omstreken. Haalt u liever uw INA-lagers bij ons af? Meld u dan bij onze verkoopbalie in Schiedam. Heeft u een kleine order, dat is geen probleem. Wij begrijpen dat u niet altijd grote orders te bestellen heeft.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over uw bestelling of heeft u vragen over INA-lagers of één van onze andere producten, zoals onze transportwielen? Neem dan contact met ons op. Wij vinden een goede en snelle service erg belangrijk. Wij streven dan ook dagelijks naar snelle levertijden, een perfecte service en de juiste adviezen. Aarzel dus niet om uw vragen te stellen. Ons team specialisten staat voor u klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)10 426 43 54. Of stuur een e-mail naar info@ebele-schiedam.nl. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

  *: verplichte velden

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerkingen