• Home
 • Leverancier in aandrijftechniek

Leverancier in aandrijftechniek

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier in aandrijftechniek?
Met onze jarenlange ervaring zijn wij uw specialist. Neem snel contact met ons op.

Uitgebreid aanbod
Professioneel advies
Flexibele service na bedrijfsuren

Bent u op zoek naar een leverancier in de lager- en aandrijftechniek? Dan is Ebele Schiedam uw ideale partner. Wij zijn al jarenlang actief als groothandel in zowel de afdichtings- als lager- en aandrijftechniek en hanteren een breed assortiment. Denk hierbij aan verschillende soorten lagers, V-snaren, kettingwielen en andere producten. Daarnaast zijn wij de grootste individueel geautoriseerde FAG-dealer (Schaeffler) van Nederland en hebben wij nauw contact met onze leveranciers. Hierdoor zijn wij, ook als wij een product niet op voorraad hebben, in staat zijn snel te leveren. Kortom, met Ebele Schiedam als leverancier in de lager- en aandrijftechniek, bent u altijd verzekerd van de juiste materialen.

Leverancier in aandrijftechniek
Leverancier aandrijftechniek

Wij zijn uw betrouwbare leverancier in de lager- en aandrijftechniek

Als leverancier in de lager- en aandrijftechniek, waaronder lagergereedschap, streven wij naar scherpe en concurrerende prijzen in de markt. Hierbij hanteren wij uitsluitend merken die de perfecte prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Zo werken wij onder andere met de kwaliteitsmerken als FAG, SKF, Mitsuboshi en bijvoorbeeld Tsubaki. Wij leveren onze producten, zoals afdichtingen, door geheel Nederland en in de regio Rotterdam bieden wij zelfs een kosteloze bezorgservice aan. Zijn er noodgevallen en heeft u onze hulp nodig? Ook buiten onze normale werktijden zijn wij bereikbaar. Bij Ebele Schiedam zijn wij van mening dat service geen tijd kent.

Eerlijk en passend advies

Als u voor materialen op zoek bent naar een leverancier in de lager- en aandrijftechniek dan zijn wij uw betrouwbare partner. Weet u niet precies welke materialen u nodig heeft of wilt u advies over kettingwielen? Ons kleine team van specialisten staat voor u klaar. Door onze kennis en ervaring weten wij u altijd van een eerlijk en passend advies voor uw specifieke klus te voorzien. Wilt u een bestelling plaatsen bij onze technische groothandel of een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@ebele-schiedam.nl. Heeft u vragen over een bestelling of product of bent u benieuwd naar onze vacatures? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)10 426 43 54.

  *: verplichte velden

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerkingen