• Home
 • leverancier transportwielen

Leverancier van transportwielen

Bent u op zoek naar een leverancier voor transportwielen? Zoek dan niet verder! Ebele Schiedam is dé technische groothandel in de regio Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en de Drechtsteden. Met ons brede assortiment in transportwielen zijn wij uw ideale leverancier. Wij bieden voor elke situatie een oplossing en een vlotte levering.

✔ Uitgebreid aanbod
✔ Professioneel advies
✔ Flexibele service na bedrijfsuren

Dé leverancier in transportwielen

Als technische groothandel en leverancier in transportwielen staan wij bekend om onze grote voorraad, snelle levertijden en goede service. Wij denken altijd met u mee en streven naar de beste oplossing voor u als klant. Daarom vragen wij altijd voor welke toepassing u de transportwielen nodig heeft. Zo zijn wij als leverancier in staat u de beste transportwielen te bieden voor uw specifieke situatie. Of u nu op zoek bent naar standaard transportwielen, wielen voor het zwaardere werk of kettingwielen, wij geven u graag advies. Bij ons bent u dan ook verzekerd van geschikte transportwielen van hoge kwaliteit. Interesse? Vraag dan nu een offerte aan of kom bij ons langs.

Leverancier transportwielen

Onze medewerkers staan voor u klaar

Wij zijn uw leverancier met een groot aanbod transportwielen en lagergereedschap. Zo bent u altijd verzekerd van een geschikte oplossing. Hebben wij het type transportwiel niet direct op voorraad? Niet getreurd, door korte communicatielijnen met onze leveranciers, hoeft u nooit lang op uw producten te wachten. Daarnaast bieden wij onze klanten in de regio Rotterdam een kosteloze bezorgservice. U hoeft de artikelen niet zelf op te halen. Mocht u uw bestelling wel zelf willen afhalen bij ons bedrijf, kom dan langs bij onze verkoopbalie. Wilt u meer informatie over onze diensten, een offerte aanvragen of een professioneel advies? Stuur uw vragen naar info@ebele-schiedam.nl of neem contact met ons op via +31 (0)10 426 43 54. Wij helpen u graag.

  *: verplichte velden

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerkingen