Over Ebele Schiedam, groothandel voor techniek

Ebele Schiedam is een technische groothandel en sinds 1994 gevestigd in Schiedam. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en de Drechtsteden. Maar wij zijn ook buiten deze regio’s actief en kunnen onze onderdelen voor aandrijftechniek en afdichtingstechniek door heel Nederland leveren.

Als grootste individuele geautoriseerde FAG (Schaeffler) dealer in Nederland kunnen wij u de juiste technische ondersteuning bieden en desgewenst snel schakelen met de technici van de fabriek. Hierdoor kunnen wij altijd vrijwel elk type lager snel leveren; uit onze eigen voorraad of uit de wereldwijde voorraad van de Schaeffler fabrieken of via onze zorgvuldig gekozen leveranciers. Dit geldt ook voor de niet-standaard lagers en uitvoeringen van andere bekende merken.

Naast lagers levert Ebele Schiedam ook O-ringen, V-ringen, manchetten, oliekeerringen, V-snaren, kettingen en kettingwielen, Loctite, gereedschap en transportwielen.

Goede en snelle service staat bij ons en onze klanten zeer hoog in het vaandel. Door uitgekiende voorraden en flexibele leveranciers zijn wij in staat om u snel van de juiste adviezen en producten te voorzien, zonder dat hier extra logistieke en/of administratiekosten tegenover staan.

Ben u op zoek naar een specifiek product, heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.