De service van Ebele Schiedam als groothandel voor techniek

Al sinds 1994 is Ebele Schiedam een van de meest toonaangevende technische groothandels in de regio Rotterdam. Toch kan de keuze van een leverancier van veel aspecten afhangen. Hieronder vertellen wij u graag wat wij en onze klanten belangrijk vinden en wat standaard is in onze service.

Persoonlijke service

Wij komen graag met u in contact en wij werken daarvoor ook met een klein team van specialisten. Hierdoor heeft u meteen de juiste persoon een de telefoon. Dit zorgt ervoor dat u snel adequaat geholpen wordt. Uw offerte aanvragen worden zeer snel verwerkt. Uw orders worden snel en foutloos uitgeleverd. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

24 uur, 7 dagen per week

Service kent geen tijd. Zo zijn wij voor noodgevallen ook buiten normale werktijden bereikbaar als u ons nodig hebt.

Bezorgservice

Omdat Ebele Schiedam veel levert in Rotterdam en omgeving, bieden wij in de regio Rijnmond en Drechtsteden kosteloze bezorgservice aan. Ook buiten deze regio bezorgen we, via de post of een landelijke vervoerder. Hier berekenen we wel de kosten van door.

Afhaalservice

Wilt u de artikelen liever zelf afhalen of heeft u specifiek advies nodig, dan kunt u terecht bij onze verkoopbalie waar wij u direct kunnen helpen. Wij kunnen ook bij u op locatie langskomen.

Kleine orderservice

Wij begrijpen dat u niet altijd grote hoeveelheden te bestellen heeft. Daarom brengen wij onze vaste klanten geen order- en/of administratiekosten in rekening, ook niet bij kleine orders.

Naast bovenstaande servicepunten kunt u bij ons altijd rekenen op een concurrerende prijzen en een uitstekende kwaliteit van de artikelen die wij leveren.

Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.