Lagergereedchap

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw lagers en lagergereedschap. Ebele Schiedam is geautoriseerd dealer van en groothandel in alle type lagers van de merken FAG en INA (Schaeffler groep). Door deze korte communicatielijnen is het voor ons mogelijk altijd snel te leveren. Lukt dat niet uit eigen voorraad, dan putten wij uit de wereldwijde voorraden van de Schaeffler fabrieken. Op die manier kunnen we altijd snel het gewenste materiaal leveren.

 

Daarnaast hebben we ook merken als FAG, INA, SKF, NTN, SNR, TIMKEN, NSK en ZEN in ons assortiment. Maar dat is nog niet alles! Wij hebben ook verschillende soorten lagergereedschap, zoals inductieverwarmers en diverse montage- en demontagesets van de merken SKF, FAG, BETEX en KUKKO.

luk-ina-fag-schaeffler-group skf logo

Lagergereedschap in alle soorten en maten

Als groothandel in lagers en andere technische materialen leveren vrijwel alle lagertypes zoals: kogellagers, rollagers, glijlagers, kegellagers, tonlagers, cylinderlagers, taatslagers, wentellagers, naaldlagers en complete lagerblokken. Daarnaast hebben wij ook een compleet assortiment aan lineairtechniek. Denk aan lagers, lagergereedschap, maar bijvoorbeeld ook afdichtingsmaterialen voor het reviseren van versnellingsbakken van auto’s. Ook voor inductieverhitters, lagertrekkers, lagervet en lagermonitorsystemen, zoals de FAG SmartCheck, kunt u bij ons terecht. Hiermee voorkomt u onverwachte uitval en onnodige schade aan uw lagers en systemen.

Vraag nu een offerte aan

Met ons uitgebreide assortiment technische materialen van topmerken, zoals SKF, bieden wij voor iedere toepassing een oplossing. Vindt u niet direct de gewenste lager of het gewenste lagergereedschap of bent u op zoek naar specifieke V-snaren, laat het ons dan direct weten. Het is namelijk ook mogelijk om de gewenste materialen te bestellen. Wilt u graag meer informatie over een bepaald type product? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar en voorzien u graag van een eerlijk en professioneel advies omtrent onze producten. Stel uw vragen in een e-mail aan info@ebele-schiedam.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)10 426 43 54. Wij horen graag van u.